Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 29 februari 2012

Sierra de la Pila

Het wordt een beetje eentonig, maar absuluut niet saai. Vandaag was het namelijk alweer de zoveelste zonnige dag op rij. Er stond weinig wind en de temperatuur kwam uit op 20,3 graden.

Vandaag heb ik een deel van het regionale park Sierra de la Pila doorkruist. Nu vanaf de kant van Cañada de la Leña. Dit regionale park heeft als hoogste punt de Pico de los Cenajos op 1262 meter. Ik ben vandaag niet helemaal naar de top gereden wegens tijdgebrek. De volgende keer ga ik wat vroeger van huis en neem dan de route vanaf Fortuna. Maar van welke kant je dit natuurgebied dan ook bezoekt, het is er overal schitterend.
2 opmerkingen:

  1. Een prachtig natuurgebied. Daar kun je wel genieten en fotograferen. En fietsen als je van klimmen houdt of zie je in zo'n park geen wielrenners?
    Groetjes uit nog steeds grijs Tilburg.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige streek Aart. Dat is ook spek naar mijn bek ;-)

    BeantwoordenVerwijderen