Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 6 februari 2012

Raar model verkeersbord

Na een zeer koud weekend was het vandaag weer een klein beetje normaal weer voor onze begrippen. Er scheen een zonnetje en het werd 14,7 graden. Wel was de wind nadrukkelijk aanwezig.

Hoe verder je het binnenland in komt, hoe rustiger het op de doorgaande wegen is. Regelmatig heb je kilometers weg voor jezelf alleen. En vooral de rechte stukken nodigen dan uit om harder te gaan rijden dan de maximaal toegestane (meestal) 80 kilometer per uur. Het gebeurt mij heus nog wel een enkele keer, maar doorgaans ga ik niet op de uitnodiging in. En dan word je soms ingehaald met snelheden waarbij het woord poeffff past. En niet iedereen is dan in staat om op tijd te remmen bij een rotonde, waardoor je rare modellen van verkeersborden krijgt.
2 opmerkingen:

  1. Die zal wel een deuk in zijn auto hebben of erger en hopelijk ook een fikse boete.
    Mooie wolkenstraatjes boven de weg!
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen