Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 10 februari 2012

Borduren in het zonnetje

Afgelopen nacht heeft het niet gevroren bij ons. Het drinkwater en badwater van de vogeltjes was niet bevroren vanochtend. Het werd dan ook een prima dag voor februari. Er stond weinig wind en de temperatuur steeg vanmiddag zowaar naar de 15,8 graden.
Je merkt dat de zon als steeds meer kracht begint te krijgen want het was voor een poosje prima toeven in de zon. Zo lekker zelfs dat Fien haar borduursel bij het zwembad ging zitten bewerken. Kopje thee erbij en alvast een beetje wennen aan het komende voorjaar.....Alleen jammer dat er voor vannacht weer een graadje vorst verwacht wordt.....

3 opmerkingen:

 1. Fien heeft groot gelijk, het is heerlijk om de warmte van de zon te voelen,. maar dat hoef ik hier niet doen, overdag ook nog steeds vorst. groet.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bofkonten. Hier kunnen de wanten nog lang niet uit hoor. Geniet lekker van het zonnetje.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vandaag hier maximaal -3 graden en komende nacht nog wel -12 of meer.
  Maar bij ons is het eind in zicht. En dan op naar wat minder koud weer, want wil dat nu wel, want de Elfstedentocht lukt toch niet meer. Anders had ik nog wel even kou willen hebben.
  Groetjes en hoop dat je morgen weer lekker buiten kunt borduren!

  BeantwoordenVerwijderen