Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 2 februari 2012

Koud

Wat een verschil met gisteren. Gisteren bijna 20 graden en vandaag maximaal 9,9. Er viel ook nog 4 mm regen. Nou die regen was van harte welkom, maar die kou...brrrr.
De koudegolf vanuit het Russische hogedrukgebied heeft ons ook bereikt en blijft volgens verwachting wel een weekje hangen. En je kan merken dat je niks meer gewend bent qua kou als je een aantal jaar hier in Spanje woont, want ik loop te verrekken van de kou buiten. Kan je nagaan wat jullie daar in NL moeten... Hopelijk is die elende voor jullie ook snel voorbij (behalve dan voor een paar schaatsfanaten).

3 opmerkingen:

 1. Het is hier nu alweer min 7,5....

  BeantwoordenVerwijderen
 2. En het sneeuwt! Wel sprookjesachtig zo in het bos en als je nergens naar toe hoeft :)
  xx

  BeantwoordenVerwijderen
 3. We zijn inmiddels 5 dagen verder en vanmorgen zag ik dat het nog -12 graden was. Nederland heeft inmiddels de Elfstedenkoorts te pakken. Spelbreker kan mogelijk dooi zijn in of na het weekend.
  Geloof graag dat jullie het ook koud hebben, want wij moesten er hier ook de eerste dagen aan wennen!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen