Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 22 februari 2012

Nog maar een keertje

Een dag met volop zon is het geworden. Er stond weinig wind en de temperatuur kwam uit op 17,4 graden in de schaduw. In het zonnetje, op een terrasje in Hondon de los Frailes met Rianne en Karel, was het vanochtend een stuk warmer.


De nachten zijn nog koud, maar de verwachting voor de dagtemperatuur voor de komende dagen is prima. Nadat door de kou van de laatste weken de bloei van de amandelbomen getemperd was, schiet de bloesem nu overal uit de knoppen. Dus voordat het weer voorbij is zetten we nog maar een paar bloesempjes in de blog-etalage......2 opmerkingen:

  1. Is en blijft schitterend en iets waar ik zolang het kan elke dag van geniet!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. De bloesem van de amandelboom blijft prachtig om te zien. En wat een heerlijk blauwe lucht bij jullie. In het zuiden vandaag super grijs en nevelig. Wel zacht met 11 graden.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen