Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 18 februari 2012

Schapen en geiten

Na toch weer een koude nacht werd het in de loop van de dag steeds voorjaarsachtiger. Bij heel weinig wind en veel zon werd het 18,2 graden.

Regelmatig zie je in de omgeving nog wel eens een herder met een kudde schapen en/of geiten. Meestal heb ik dan net geen camera bij mij. Vanochtend op onze terugweg naar huis via een binnenweggetje, kwamen we langs een wel heel klein kuddetje schapen en geiten. Omdat er een lammetje tussen liep hebben we er toch maar een fotootje van geschoten.

1 opmerking:

  1. Dat is toch een heel leuke foto van een lammetje. Die tijd begint weer bij alle dieren. Hier schoot ik ook al een jonge Hooglander.
    De vogels zijn ook al door het dolle heen, dus benieuwd of de mezen dit jaar wel in het nestkastje komen. Twee jaar wel, maar vorig jaar niet.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen