Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 7 augustus 2012

Al 4 keer samen bij ons

Een mooie zonnige dag werd het. Er stond een flinke bries en de temperatuur bleef steken op 31,7 graden.

Oei, we moeten opschieten, zei ik vanochtend om 12 uur. Daphne en Maaike landen 3 kwartier eerder dan gepland, had ik op op de site gezien.
Nou, beter te vroeg dan te laat, maar we moesten dus wel even opschieten om ze uit de aankomsthal te kunnen zien komen.
Voor de 4e keer zijn de dames voor een paar weken bij ons. Geen zomer is geslaagd als zij niet zijn geweest. Maar ja, beiden zijn inmiddels 19 jaar. Kennelijk genieten zij er toch nog steeds net zoveel van als wij om in onze relaxte omgeving veel vitamine D op te doen.
Na wat gedronken en gegeten te hebben werd de noord Europese kleding verwisseld voor wat luchtigers en het zwembad was al snel gevonden. We gaan er met elkaar weer een feestje van maken...

4 opmerkingen:

 1. Hoe is het mogenlijk zo zijn ze thuis en zo zitten ze in Spanje in het zwembad bij jullie.
  Geniet er maar lekker van xx Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Bijna een lustrum en als het beide partijen bevalt dan zitten jullie toch goed. Heel veel plezier en zon toegewenst met z'n viertjes. Ik begin aardig te verlangen met al die regen hier. Gelukkig wordt het de komende dagen beter, want onze kleinzoon logeert bij ons. Zie laatste blog.
  Groetjes Mara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ahaaaa, de meiden zijn er weer. Gaan jullie weer leuke wandeltochten maken?
  groetjes diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik geloof dat er ook een wandeltocht op het programma staat, ik ben benieuwd.
  :-)

  BeantwoordenVerwijderen