Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 26 augustus 2012

Nog geen ander weer

Gisteren dreven er wat plukjes mooie witte wolken over. Sommige weerstations meldden dat er wat regen aan zit te komen. Maar ik zie het nog niet gebeuren. Vandaar dat ik de potten maar weer handmatig water heb gegeven en het dripsysteem ook zijn werk weer laat doen. Wel werd het vandaag iets minder heet met 33,3 graden. Zo langzaamaan moet de zomer toch ook een beetje gaan temperen.

3 opmerkingen:

 1. Blaas het deze kant maar op...wij hebben nog niet zoveel gehad hoor...!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die erge warmte hoeft voor ons nu ook weer niet, maar vanaf begin september gaan we weer lekker genieten aan de Costa del Sol. We hebben er allebei zin. Ik mag nog drie dagen werken, dinsdag t/m donderdag en dan heb ik bijna 6 weken vakantie.
  Groetjes
  Mara

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Vandaag, vrijdag, was het wat minder in Tilburg, maar we mogen niet klagen en gelukkig niet zo heet als bij jullie. Het a.s. weekend wordt weer aardig, dus kunnen we er op uit.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen