Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 11 augustus 2012

Relax

Ook vandaag is het weer een warm dagje geworden. Weinig wind en 41,8 graden zorgden er weer voor dat we niet al te druk gedaan hebben.

Gisteravond zijn we gaan eten bij het restaurant El Romero bij ons in het dorp. Na negenen werd het wel draaglijk met een briesje erbij. Na het eten wilden de dames toch nog even lekker afkoelen en zijn dan ook een tijd in het zwembad geweest om ver na middernacht heerlijk naar dromenland te vertrekken. Afgelopen nacht is het ook erg warm gebleven met een minimum temperatuur van 24,8 graden. De nieuwe airco heeft dus weer flink moeten werken.3 opmerkingen:

 1. Alle dagen op vakantie...heerlijk ! Vooral zo'n zwembad....!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Groot gelijk meisjes met zo'n temperatuur ben je "rijk" dat je een zwembad zo dichtbij hebt. Ik weet zeker dat jullie genieten en best wel verwend worden door Aart en Fien. Wat willen jullie als levensgenieters nu nog meer?
  Grtz
  Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je bent een gelukzak Aart, met drie meiden op schok en ze glunderen alledrie :-)

  BeantwoordenVerwijderen