Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 10 augustus 2012

"Verkoeling?"

Na een warme nacht deed de zon er vandaag nog een flink schepje bovenop. Tot eind van de middag scheen de zon volop en stond er maar heel weinig wind. De temperatuur bereikte om 3 uur vanmiddag de 43 graden.

De gisteren aangeschafte extra airco voor de logees heeft direct zijn dienst kunnen bewijzen. In een lekkere koele slaapkamer hebben Daphne en Maaike heerlijk kunnen slapen.
Door de warmte van vandaag is er van enige activiteit niet veel terecht gekomen. Zoveel mogelijk in de schaduw blijven en af en toe even het zwembad in om wat verkoeling op te doen. Hoewel verkoeling, met 30 graden zwembadtemperatuur is het net of je in een kopje lauwe thee gaat zitten. Maar met een schaduwtemperatuur van 43 graden voelt het toch wel even lekker aan.


"Vanochtend vroeg ging het nog wel"


2 opmerkingen:

 1. He Daphne een nieuwe bikinie.
  Lekker stoeien in het water zie ik,voor jong en jonger!
  Wat een hitte daar het lopen moet maar even wachten,maar de damens wilde mooi spaans weer,
  en dat zullen ze weten.
  Lief van jullie dat er in ieder geval snachts
  verkoeling is[ook voor ons straks?}

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Albert y Mara fotoblog12 augustus 2012 om 00:34

  Ik reageer maar niet anoniem. Je kunt toch ook gewoon je naam invullen en meer niet, dus geen url. Dat ga ik nu doen.

  De eerste foto is geweldig opa Aart en oma Fien samen in het zwembad. Opa Albert mist één persoon, en dat is kleinzoon Aart-Jan. Als hij weer bij jullie is, laat dan even een foto maken van jullie drietjes in het zwembad. Dat jochie wel met bandjes om. Dat zijn de momenten die je niet snel zal vergeten.
  De logeerpartij met kleinzoon Viggo was subliem. Omdat ie maandag weer naar school moet is hij weer terug naar zijn Brabantse land.
  Vanaf de Costa del Veluwemeer
  saludos de abuelo Albert

  BeantwoordenVerwijderen