Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 24 augustus 2012

Kastruimte

Het wordt saai en toch blijf ik het dagelijks melden. Vandaag scheen de zon ook weer uitbundig. De luchtvochtigheid was gelukkig laag, want bij slechts een briesje werd het als maximum 38,5 graden.

Ik kom kastruimte tekort, zei Fien. Voorraad kastruimte. Aangezien de supermarkten bij ons niet om de hoek zijn, slaan we altijd wat extra voorraad in. Zo hebben we 3 koelkasten met vriesruimte en nog een extra vriezer. De 2e logeerkamer wordt bij ons voor diverse doeleinden gebruikt. Voor als we meer dan 2 logees hebben, als kantoor, als "even uit het zicht" plek en als voorraadplek. De 2 kasten die daar staan puilen inmiddels uit. We kunnen zelf wel een winkeltje beginnen. 1 van die kasten is groot, maar biedt weinig ruimte voor opslag. Die kast wordt nu vervangen door 2 wel handige kasten. Vanochtend hebben we er 2 gekocht bij Leroy Merlin. Ze waren nog in de aanbieding ook. De achterbank van de Montero plat gegooid en dan schuif je zo 1,80 meter in de ruimte achter je stoel. De kasten liggen nu nog ingepakt in de multifunctionele kamer te wachten tot ik ze in elkaar ga zetten. Maar niet vandaag. Ik wacht op temperaturen van 30 graden en minder.....

2 opmerkingen:

 1. Extra kastruimte is nooit weg. Als je dan de extra ruimte neergezet hebt, en we komen jullie kant op, kunnen wij misschien wel weer voor aanvulling zorgen. Mocht je dus wat nodig hebben kun je bij ons een bestelling doen! We wachten af. Lieve groet Marja.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha lekker klussen en de hond heeft er ook zin in.
  Maar een zeer nuttige aankoop, want niks plezieriger dan een opgeruimd huis.
  Ik moet binnenkort ook aan de slag met opruimen e.d.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen