Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 6 augustus 2012

Zonnestralen

Het werd weer een warme dag met een maximum temperatuur van 35,1 graden. De zon scheen volop en er stond een licht windje.

Vanochtend om 7.42 uur kwam de wind met zo´n kracht 3 uit het Noorden. De luchtvochtigheid was laag en je kon tientallen kilometers ver kijken. Het voelde dan ook heerlijk aan. Bij mijn 2e kopje koffie strooide de zon haar zonnestralen over de rand van de berg aan de voorkant van ons huis. Geen slecht begin van een nieuwe week.....  

2 opmerkingen:

  1. Een zonneharp speciaal voor jou Aart en als Fien naast je zit ook voor haar.
    Je bent uitverkoren, euh... of is het uitverkozen ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je schrijft "Geen slecht begin van de week", ik zou zeggen "Een uitstekend begin van de week" met deze prachtige vastlegging van de opgaande zon. Hier was het bijna de hele dag regen. Nu is het droog. Je bent er wel altijd vroeg uit Aart. Klopt dat? Ik ben meer een avondmens, komt vast doordat ik alleen nog maar late diensten draai. Ik ga je groeten Aart.
    Grtz Mara

    BeantwoordenVerwijderen