Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 31 augustus 2012

Ochtenddouche

De lekkere plons regen die we gisteren verwachtten is voor ons helaas niet gekomen. Nou ja, amper een millimetertje regen is er gevallen en niet een lekkere centimeter of meer. Aan die millimeter heeft de tuin natuurlijk helemaal niets. We gaan van de week maar een paar keer een regendans doen. Misschien helpt dat.

Vandaag was het wisselend bewolkt en in de middag overwegend zonnig. De temperatuur bereikte vanmiddg toch nog 31,4 graden. Hierdoor is elke dag de temperatuur in augustus dit jaar boven de 30 graden uitgekomen.
Wat is er lekkerder dan ´s-ochtends om 8 uur jezelf wakker te douchen onder een frisse buitendouche. Mark doet het iedere dag. Ik doe het ietsje later als ik mijn dagelijkse meters ga zwemmen..... 

1 opmerking:

  1. Lekker toch met de temperaturen bij jullie. Ik ben er bijna aan toe, want ik liep wel heel erg achter met de logjes! Maar ik doe zelf even rustig aan, hoewel ik net een log van de bloeiende heide heb geplaatst.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen