Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 14 augustus 2012

Verantwoord bezig

Weer een prachtige zonnige dag is het geworden. Niet al te warm met 33,4 graden en een briesje, terwijl de zon zich weer in volle glorie liet zien.

Vandaag was het een dagje thuis. Nou ja, niet helemaal. Ik moest namelijk met de grote Montero naar de garage om een paar nieuwe remblokken te laten monteren. Als je dan toch onderweg bent, neem dan even wat prei en een paar stokbroden mee, vroeg Fien. In heel Frailes was er echter geen prei te kopen, dus ben ik met mijn nieuwe pastillas de freno (remblokken) doorgereden naar Aspe om daar bij de Mercadona prei te kopen. Voor de rest van de dag is onze poort de hele dag niet meer open geweest.
Daphne en Maaike kregen vanmiddag beiden een aanval in huishoudelijke creativiteitszin. Daphne ging met de peertjes uit de groentenlade een perentaart bakken en Maaike ging weer verder met haar borduurwerk, een afbeelding van Cleopatra. Na menig zweetdruppeltje was het wel weer lekker afkoelen in het zwembad. Je zou maar zulke dochters hebben.....
 Daphne bezig met het beslag
Maaike met Cleoptra


Detail van de perentaart

5 opmerkingen:

 1. Fijn bezoek toch die meiden?? Bij het zien van het DETAIL, liep me het water in de mond.....(ik heb net een eierkoek op!, verschil moet er zijn) groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Imnderdaad! Je zou maar zulke dochters hebben :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja,je zou zo in het scherm happen voor een stukje perentaart!
  Maar is even "verboden waar", want ik ben in een clubje bezig een paar kilo's die er stiekem aangekomen zijn, er weer af te krijgen......dus even geen taart.
  Wij krijgen nu wat van jullie warmte, want voor a.s. zondag verwachten ze op sommige plaatsen 35 graden!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een smakelijk gezicht deze perentaart. Daar houden wij ook wel van.
  Groetjes Mara

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wij hebben alleen maar jongens, zelfs de drie kleinkinderen zijn jongens......genieten toch...?

  BeantwoordenVerwijderen