Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 21 augustus 2012

Het zit er weer op


Het werd vandaag bij veel zon en weinig wind 38,3 graden. Best wel warm.....

De vakantie zit er weer voor ze op
zwemmen

Vanochtend om 5 uur was het heerlijk koel buiten. Net 21 graden. We waren om half 5 opgestaan omdat Daphne en Maaike vanochtend om even voor 8 uur met het vliegtuig moesten vertrekken.
Ik check altijd even op internet de actuele vluchtgegevens. En daar stond dat er een vertraging aan zat te komen van 3,5 uur. Maar ja, je kan niet thuis blijven wachten, want de inchecktijden veranderen niet door een vertraging van het vliegtuig. Dus even na 6 uur stonden we op het vliegveld en werd de bagage ingecheckt.Uiteindelijk zijn Daphne en Maaike met een vertraging van 4,5 uur vanaf Alicante vertrokken en om 14.41 uur veilig geland op vliegveld Eindhoven.
vliegtuigen


We kijken terug op een paar heerlijke weken.3 opmerkingen:

 1. HOERA! EINDELIJK is ons adoptiekindje gearriveerd.

  Vanmiddag, na lang gewacht te hebben, konden wij om ongeveer 16.30 uur eindelijk ons donkergekleurde adoptiekindje uit Spanje in de armen sluiten. Het is een leuk meisje met donkerblonde haartjes met hele lichte, bijna witte highlightjes daarin. Ze komt uit het verre Barbarroja, een klein dorpje aan de Oostkust van Spanje, niet ver van het bekende Alicante. Ze luistert naar de naam Daphne. Ze had een koffertje bij zich met allerlei spulletjes daarin. Voor haar belangrijke dingen, dat begrepen we meteen. Zo waren er meerdere bikini's, een echte Spaanse worst en natuurlijk een flink aantal zonnebrillen. Ze had (zeer) hooggehakte zwarte schoentjes aan met daarop goudkleurige knoopjes. Verder droeg ze een gezellig, roze-grijs broekpakje. Haar teennageltjes waren in een bijpassend kleurtje gelakt. Nu hadden we er alles aangedaan om het haar naar de zin te maken en we waren dan ook blij te constateren dat ze zich direct thuis voelde. Dat uitte zich in het direct legen van haar koffertje op onze veranda. Verder praatte ze 100 uit over wat ze allemaal had meegemaakt in het eerder genoemde dorpje en vooral over de mensen die haar daar de afgelopen tijd zo liefdevol verzorgd hadden. Maar ze is gelukkig ook wel weer blij dat ze nu bij haar adoptieouders is. En, raad eens, die ouders zijn minstens zo blij als zij. Lieve Fien en Aart, heel erg dank jullie wel.

  Liefs Rob & Marja

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het zit er op ;-)
  Eind goed al goed zou ik zeggen. Tot volgend jaar :-)
  Hopelijk komt er nu een buitje aan ...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Tja als je een dochter hebt is dat toch anders dan dat je zoons hebt. Je snapt mijn opmerking vast wel Aart. Jij hebt er van allebei één. Wij twee zoons.
  Saludos de Albert

  BeantwoordenVerwijderen