Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 25 augustus 2012

Foto´s op canvas

De afgelopen nacht is de minimum temperatuur niet onder de 26,3 graden gekomen. Wel heel erg warm voor de nacht. Vanochtend vroeg stond er nog een flink windje. Maar even later ging ook die weer liggen. Voor de rest was het weer zon, zon en zon en een maximum temperatuur van 37,7 graden. Als de voorspelling uitkomt dan wordt het vanaf morgen een stuk minder warm. Nou, van mij mag het.

Een paar maanden geleden hebben we een tiental foto's op canvas laten afdrukken in Nederland bij "Herinneringen op linnen"  . Via UPS zijn de doeken hier in Spanje bezorgd. Dat was zo goed bevallen, dat we nog een stel foto's op canvas wilden hebben. Nu gingen Hans en Nelly voor een paar weken met de auto naar Nederland en zij wilden er wel een paar vanuit Nederland voor ons meenemen. Dat scheelt wel de hoge bezorgkosten. We hebben dan ook weer 4 doeken besteld en op het Nederlandse adres laten afleveren. In perfecte staat zijn ze nu bij ons gearriveerd. Het enige wat ik nog moet doen is ze ophangen. Nou, misschien morgen als het wat koeler is......

 Per stuk 90 x 60 cm
Per stuk 90 x 60 cm

3 opmerkingen:

 1. Mooi zeg. Gaan wij straks ook doen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Die vanuit het vliegtuig is mijn favoriet. Je snapt wel waarom. Nog even. ;-)
  Saludos de Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooi zo te zien. Dat wil ik ooit ook eens doen van mooie foto's die ik geschoten heb. Zeker na wat schilderen en reorganiseren in huis wil je wel eens wat nieuws aan de muur.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen