Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 13 augustus 2012

Thai

Weer een zonnige dag is het geworden. Een stuk minder heet dan de afgelopen dagen en dat voelde aangenaam aan. Met een briesje werd het toch nog 33,6 graden.

Daphne en Maaike doe je altijd een groot plezier als we een markt bezoeken. Vandaag zijn we dan ook naar Santa Pola gereden en hebben daar een behoorlijk uitgebreide markt bezocht. Omdat onze interesses toch wel afwijken van die van de dames spraken we af elkaar weer te treffen bij een terrasje zodra we genoeg gesnuffeld hadden. Na het marktbezoek zijn we doorgereden naar Quesada en hebben daar bij de Thai een uitgebreide lunch verorberd. Vooral als je er nog nooit geweest bent is het leuk om als vooraf een boot voor 2 personen te bestellen. De gondel is voorzien van voor ieder 5 heerlijke hapjes en een bergje gefrituurd zeewier.  Om daarna het hoofdgerecht ook nog naar binnen te werken moet je wel goed je best doen. Maar het was wel weer lekker.

1 opmerking:

  1. Dat ziet er echt heel smakelijk uit. 't Is dat het zo ver weg ligt van Los Boliches, anders ..... Je snapt me wel Aart. Nog twee weken en dan is het gelukkig weer zover om de goede kant op te gaan.
    Groetjes Mara

    BeantwoordenVerwijderen