Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 19 augustus 2012

Wandeling

Net als gisteren werd het ook vandaag weer een warme dag. Gisteren bereikte de temperatuur een max van 37,1 en vandaag bleef die steken bij 36,4 graden.

Terwijl ik gisteren het zwembad een flinke onderhoudsbeurt gaf, is Fien met Daphne en Maaike naar Hondon de las Nieves geweest om daar de kledingkraampjes te plunderen.

Vandaag wilden Daphne en Maaike persé toch een wandeling gaan maken. Ik vond het er te warm voor. Ze zouden een stukje gaan lopen aan de andere kant van ons dorp. Ze hadden vanaf de veranda een landweggetje gezien en zijn daar vanochtend (veel te laat) om kwart of tien naar toe gelopen. Drie uur later kwamen ze doodvermoeid weer terug. Ze hadden het landweggetje gevolgd en waren een beetje uit koers geraakt. Gelukkig hebben beiden ook een beetje een postduivensensor, want ze vonden het nest zonder verdere problemen weer terug. De dames hadden hun telefoon bij zich, maar het was hun eer te na om zich te laten ophalen met de auto. Afijn, ze zullen morgen wel wat spierpijn hebben....  Hier een impressie van hun foto´s
1 opmerking:

  1. Zij liever dan wij. Wij wandelen liever op de Paseo Maritimo in Los Boliches. Daar tegenover staat wel dat de dames mooie ruige foto's hebben gemaakt. Vooral de één na laatste: "Kunt U mij de weg naar Hamelen vertellen?"
    Saludos de Albert

    BeantwoordenVerwijderen