Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 9 augustus 2012

Naar l´Aljub en de vreetschuur

Een strakblauwe lucht kregen we vandaag weer. Met een briesje erbij werd het als maximum toch al 37,4 graden.

De komende dagen wordt het nog een stukje warmer. We hebben alleen in onze slaapkamer een airco. Onze logees moeten het tot nu toe doen met een vin boven het bed en een staande vin ernaast. Omdat het slechts om een paar keer per jaar gaat hadden we tot nu toe niet zo´n lelijk aircoapparaat in de logeerkamers laten plaatsen.
Maar om toch onze logees niet te laten smelten hebben we vandaag bij Eroski in l´Aljub een kwaliteits mobiele airco aangeschaft. Ondertusen hebben Daphne en Maaike de gelegenheid te baat genomen door de winkeltjes af te struinen. Tijdens het winkelen liep er onder luide muziek een of ander genootschap door het winkelcentrum heen en weer. Heel vrolijk allemaal.

Als jullie een keer in l´Aljub zijn rond lunchtijd, dan moeten jullie eens gaan eten bij het pasta restaurant Muerde la Pasta, zei vriend Math onlangs. Nu, we waren er inderdaad rond lunchtijd. Wij er dus naartoe. Het bleek een, overigens keurige vreetschuur te zijn, waar je voor 9,95 eurootjes kon eten en drinken zoveel als je maar wilt. Er stond zelfs een rij voor de kassa om naar binnen te kunnen, zo druk was het er. En in de tijd dat wij zaten te eten werd de rij alleen maar langer. En het moet eerlijk gezegd, de kwaliteit van het eten was bijzonder goed. Er was keus uit naar schatting wel meer dan 100 verschillende hapjes. Erg leuk om een keer meegemaakt te hebben. Ik denk niet dat er vanavond nog veel gegeten gaat worden.....

1 opmerking:

  1. Een leuke compilatiefoto. Ik kan wel zien dat echt warm is bij jou, gelet op het shirt dat je draagt en beide meisjes mouwloos. Zo te zien genieten ze en jij verwent ze vast wel als gastheer en Fien als gastvrouw.
    OT: De kleinzoon probeert Epke na te doen. Zie blog.
    Groetjes
    Mara

    BeantwoordenVerwijderen