Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 30 augustus 2012

Verandering van weer

Tot halverwege de middag was het zonnig en warm met 34,5 graden. Daarna begon de bewolking aan te zwellen. Als de weersverwachting uit gaat komen krijgen we vanavond en vannacht na een maandenlange droogte eindelijk een beetje regen.

De zonsondergang van gisteren ziet er heel anders uit dan die van vanavond. Maar laat de langverwachte regenbui maar lekker komen. Dan zien we morgenavond wel weer een oranje sunset.
 Zonsondergang 29 augustus 2012
 

Zonsondergang 30 augustus 2012
 

 

3 opmerkingen:

 1. o,o, dat beloofd wat... het plaatje van gister is geweldig!
  ik hoop; geen bosbranden in de buurt? groet, Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Constant 40 graden vinden wij ook maar niets, en daarom zullen wij altijd in juli en augustus in Nederland verblijven. Prachtige foto's en nu maar hopen dat er echt even een fikse bui komt. Planten en stuwmeren hebben dat nodig.
  OT: Geniet Mark een beetje bij jullie? Vast wel. Twee generaties bij elkaar. Afgelopen zondag hadden wij thuis er wel vier. Zie laatste log Aart.
  Hasta luego. Saludos de Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Fraaie foto's ! De eerste vooral door de kleur, maar de tweede heeft toch ook iets. En net zoals Diny vraagt die bosbranden zitten toch niet bij jullie in de buurt. Zag er heftig uit op het journaal en dan nog aangestoken, bah!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen