Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 29 maart 2011

De voordeur staat weer open

Vandaag was het half bewolkt. Met 19,8 graden viel het toch een beetje tegen.

Onze honden en wij ook, zijn gewend om met een openstaande voordeur in en uit te kunnen lopen. Alleen in de winterperiode, als we de centrale verwarming aan hebben, houden we de voordeur uiteraard zoveel mogelijk dicht. Wij hebben dan het voordeel dat we zelf de deur open kunnen maken. De honden hebben we dat kunstje nog niet kunnen leren, maar ze willen wel ook in de koude periode makkelijk naar buiten en weer naar binnen kunnen. Dat doen ze dan ook vaak en dat betekent voor ons, dat we dan telkens voor die gasten de deur open en dicht moeten doen. Dat heen en weer geloop is voor de komende maanden weer afgelopen. De voordeur staat de hele dag weer open.

3 opmerkingen:

 1. Nou de zomerjasjes zijn weer uit de kast gehaald. Ik heb ze dan nog niet kunnen dragen, maar het is voor het idee!
  Leuke foto's van de hondjes. Het is echt genieten hier achter mijn laptopje! Geen ze een dikke knuffel en kus van mij!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook bij ons is de tijd van portier spelen (gelukkig) voorbij. Onze beesten kunnen wel zelf de deur openen alleen dat willen we niet want het hout van de deur is nu helemaal kapot van het krabben met de voorpootjes tegen de onderkant. Elvis is daar heel goed in!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dat probleem hebben wij ook met onze kat en die maakt er een spelletje van. Gelukkig duurt "de deur dichthouden" maar enkele weken hier en dan alleen maar 's morgens en 's avonds.

  BeantwoordenVerwijderen