Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 7 maart 2011

Casa Dos Palmeras

Het was vandaag een zonnige dag. De temperatuur kwam uit op 17,7 graden, maar het windje maakte het toch fris, tenzij je uit de wind zat natuurlijk.

Vorig voorjaar leerden wij via onze oude weblog Albert en Monique kennen. Zij waren op zoek naar een huis in Spanje met als doel daar permanent te komen wonen. In de herfst van vorig jaar slaagden zij na hun zoektocht en kochten een prachtig nieuw huis in Macisvenda. En de bofkonten hebben vorige week de verkoopovereenkomst kunnen ondertekenen van hun oude huis in Nederland. In juli komen ze permanent in Spanje wonen. Door alle drukte die zij hadden met geregel en gedoe hadden we elkaar al een tijd niet gezien. Vorige week lukte het eindelijk om voor vandaag af te spreken hun ingerichte huis te bewonderen. Onder het genot van koffie en cake hebben we bijgekletst en hen kunnen complimenteren met al hun inspanningen in zo korte tijd. Dat zit wel goed met die 2. Als alles geregeld is zullen ze straks vanzelf het begrip mañana, mañana ook wel gaan omarmen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten