Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

vrijdag 11 maart 2011

Somber weer

Terwijl Japan getroffen is door misschien wel de ergste natuurramp in hun geschiedenis, was het bij ons vandaag, net als gisteren, een sombere bewolkte dag. De max. temperatuur kwam uit op een schrale 10.9 graden. Gisteren haalden we nog net 14.0 graden.

Vrienden van ons gaan binnenkort even naar NL. Gisteren kwamen ze er achter dan één van de paspoorten al verlopen was. Dus dat werd vandaag met spoed een ritje naar Altea om bij het Nederlandse consulaat een nieuw aan te vragen. Hopelijk komt dat nog op tijd, want anders moet er gereisd worden met een noodpaspoort. Fien was voor de gezelligheid met hen meegegaan en kwam terug met een lading Hollandse boodschappen. Ze waren immers toch al vlak in de buurt van zo'n Hollandse winkel. Na een hele poos heb ik weer eens een keer een broodje haring. Misschien neem ik er wel 2, of 3, of...4?

1 opmerking:

  1. Mooi die verschillende kleuren steentjes in je tuin.
    Voor de vijfjaarlijkse paspoort-run moeten wij hier vliegen naar Tenerife, al goed anders kwam ik nooit van dat eiland ;-))

    BeantwoordenVerwijderen