Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 22 maart 2011

Naar de Chinees

Het werd vandaag wederom een bewolkte dag. Met een windje erbij werd het 15,9 graden.

Er breekt wel eens een glas. Er valt wel eens een asbak kapot op de grond als Alby onverhoeds op de buitentafel springt. En soms is het gewoon leuk om eens bij ze rond te snuffelen. Ik bedoel niet bij een Chinees restaurant, maar bij één van de talloze Chinese winkels. In Aspe, de dichtstbijzijnde flinke plaats, zijn er inmiddels 3 van deze warenhuizen. Niet alle produkten zijn van even goede kwaliteit, maar goedkoop zijn ze wel. En wat kan er nu mis zijn aan limonadeglazen of aardewerk asbakken. Vanochtend hebben we dan ook een bezoekje gebracht aan "Red Sun Asia" in Aspe en zijn weer thuisgekomen met wat glas- en aardewerk.

2 opmerkingen:

  1. O ja, hier struikel je ook over die chinezen. De ene verkoopt nog meer rommel dan de andere maar altijd leuk om er te snuffelen. Er zijn er zelfs een paar die zich El Corte Chino noemen. Hoe origineel!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ook bij ons in Los Boliche/Fuengirola stikt het van die waardeloze Chinese winkels. Zelfs onder ons aan de boulevard zit er één. Je kent ze vast wel Aart, bermuda's voor slechts 6 Euro en toch heb je van die maffe toeristen die dat kopen. En ze zijn bijna 24 uur per dag open en 7 dagen per week. Wij lopen er graag met een grote boog om heen.
    Saludos Albert

    BeantwoordenVerwijderen