Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 26 maart 2011

Langs de weg

Het voorjaar lijkt nu echt begonnen. Voor ons gevoel later dan andere jaren, maar of dat echt zo is durf ik niet te zeggen. Gisteren kondigde het zich aan na een paar regenachtige dagen. Het werd 19,9 graden. Vandaag was het heerlijk zonnig, bijna windstil en de temperatuur liep op tot 22,6 graden.

Het was al weer een poosje geleden dat we bij German y Sonia bij ons in de pueblo van een uitgebreide paella maaltijd hadden genoten. Hans en Nelly zijn weer terug uit Nederland en nodigden ons uit om samen met Piet en Jos, de oppassers op hun huis, de middag bij German y Sonia door te brengen. Wij gaan daar altijd lopend naar toe. Het is immers maar zo'n slordige 700 meter en de terugweg is goed voor de spijsvertering, hoewel de weg dan wel omhoog loopt. Langs de weg groeit en bloeit er nu van alles. Zeker nu, na een een periode waarin regelmatig het nodige hemelwater naar beneden gekomen is.

2 opmerkingen:

  1. De regen heeft de flora goed gedaan! ze bloeit er flink op los... prachtig hoor.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Paella, kwamen German y Sonia maar een keer naar Nederland toe. Maak ik hier de keuken schoon en vrij voor ze!

    BeantwoordenVerwijderen