Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 20 maart 2011

Thais

Gisteren werd het 23,6 graden met weinig wind en volop zon. Vandaag was het ook weer zonnig met een windje en het werd 20.0 graden.

Het is al weer een poosje geleden dat jullie bij ons gegeten hebben, zei jaap vorige week. Laten we zondagmiddag weer eens gezellig samenzijn. Dat nodigen we Piet en Jos, de oppassers op het huis van Hans en Nelly ook uit. En zo zaten we vanmiddag met ons zessen op het terras bij Jaap en Alie te genieten van een geweldig Thais dinertje. Een heerlijke vissoep, gevolgd door Thaise kippendijen met rijst. En als grand dessert, ijs met slagroom, aarbeien en Pan de Calatrava. Allemaal heerlijk. Wat mij betreft volgende week weer (mits het zonnetje weer zo schijnt).

1 opmerking: