Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 23 maart 2011

Reacties plaatsen

Het werd vandaag een flinke herfstdag. Er stond veel wind, het regende en het werd 16,3 graden. De verwachting is nog zo'n dagje en dan gaat het de goede kant weer op.

Op ons vorige weblog was het eenvoudig om een reactie te plaatsen. Op dit blog is het echter voor een aantal potentiële reageerders een stuk lastiger. Ik krijg regelmatig een mailtje dat een reactie plaatsen niet lukt. Toch is het niet zo heel erg moeilijk als je maar weet hoe. Maar ja, als je weet hoe is alles makkelijk.
Een reactie plaatsen als je een Google account (gmail mailadres), of zelf een blog of internetadres (URL) hebt, is eenvoudig. Lastiger is het als je dat niet hebt. Reageren kan dan als Anoniem, maar dat is dan weer zo anoniem. Een andere manier van reageren kan via het item Name/URL. Je vult je naam in en laat het vakje URL gewoon open. Ja, leuker kunnen we het niet maken, wel moeilijker.

3 opmerkingen:

 1. Nou, ik zit een stuk vrolijker achter de computer (in vergelijking met de geplaatste plaatjes)als ik jullie weblog lees. Hihi...gelukkig maar!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heeft het bij jullie de afgelopen dagen ook zo veel en lang geregend? Hopelijk gaan problemen gehad in en om jullie huis. We lezen je reply wel.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Aart, ik las je verhaal over de blog voor Piet.
  Veel camperaars zoeken naar dat soort mogelijkheden.
  Ik zal eens kijken naar de site waar hij zijn minicamping kan promoten.

  BeantwoordenVerwijderen