Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 28 maart 2011

Leuk voor een klusprogramma

Vandaag was het overwegend zonnig. Er stond wel een behoorlijke wind en het werd 21,4 graden.

Her en der zie je wel verlaten en vervallen panden. Ook bij ons in de pueblo. Onder aan de straat staan 2 vervallen rijtjeshuizen ingeklemd tussen mooie woningen. Als je er nog wat van wil maken moet je vooral veel fantasie en doorzettingsvermogen hebben. Ik heb geen idee hoe het er binnen uit ziet, maar de voordeuren beloven niet veel goeds. In ieder geval zal er niet veel ongedierte in leven, want een stuk of 5 dorpskatten hebben als krakers de huisjes als hun woning ingenomen. En ze worden getolereerd door de buurvrouw, want die zorgt voor eten en drinken.

3 opmerkingen:

 1. Hola Aart jij schreef: "Vandaag was het overwegend zonnig." Dat was ook het geval toen wij om 19.30 uur geland waren op de luchthaven van Málaga. Toen we een half uurtje later buiten kwamen was het nog steeds 22 graden en de zon scheen uitbundig. We hoeven dus even niet jaloers te zijn op jullie. *wink, big smile*
  Groetjes van ons.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geweldig om daarover te fantaseren. Dat doet mij terugdenken aan van die spannende boeken die ik vroeger las. Het ging dan altijd over kinderen die dan zo'n vervallen huis binnengingen en een schatkaart vonden.
  Whahahaha... zal voor mij natuurlijk altijd een droom blijven....

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Deze oude panden leveren wel prachtige plaoties op!! (wat is een pueblo?) groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen