Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 7 juli 2012

2 van de zeven

Zoals gebruikelijk scheen ook vandaag de zon weer uitbundig. Er stond weinig wind en de temperatuur liep op tot 31,2 graden.

Ik wil nog wel eens in Agost kijken bij die keramiek zaken daar, stelde Fien vanochtend voor. Het zou wel leuk zijn om nog een paar aardewerk dingetjes voor aan de muur in de buitenkeuken te kopen.
Wij dus vanochtend naar Agost. In de paar grote zaken die daar zijn is zoveel te koop, dat je op een gegeven moment door de bomen het bos niet meer ziet. Zelfs de zeven dwergen zijn daar in steen vereeuwigd. Maar in sprookjes geloven we niet meer, dus die hebben we laten staan. We zijn dan ook met niets weer thuis gekomen. Volgende week wil ik naar La Marina, zei Fien. Daar hebben ze ook een mooie grote winkel met keramiek. Kunnen we misschien meteen aan het strand een hapje doen. Nou, dat laatste doet mij overhalen.


3 opmerkingen:

 1. genoeg keramiek maar er moet dan net iets staan wat je aanspreekt, lekker verder zoeken Fien! groet van Diny.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Het lijken wel overblijfselen uit het oude Pompeii ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Er staat genoeg, maar het moet wel je smaak zijn. Zo'n dwerg zou ik niet in mijn tuin zetten. Benieuwd of je volgende week wel met iets leuks thuis komt!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen