Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 23 juli 2012

Bewolking

De dag begon bewolkt. Pas in de 2e helft van de middag nam de zon weer de overhand. Er stond niet veel wind en uiteindelijk klom de temperatuur rond een uur of 5 toch nog naar 29,1 graden.

Gisteren overheerste de bewolking ook al. Nu is de hemel weer helder blauw. Het was best even lekker, een paar dagen met wat wolken overdag. Alleen hadden ze ons nog blijer kunnen maken door er regen uit te laten vallen. Maar dat gebeurde helaas niet. De foto is van gisterochtend. Ons zicht vanuit de achtertuin.

3 opmerkingen:

 1. Beslist mooie Spaanse wolkenluchten. Jammer dat er geen buitje is gevallen, maar ik denk dat dat in juli niet snel het geval zal zijn. Of zie ik dat verkeerd? Ik hoor het wel van je Aart. Vandaag weer naar Drenthe geweest. Nog steeds schitterend zomerweer in Paises Bajos. Mag ook wel een keer.
  O.T. Dat van die border collies wisten wij niet! Bedankt voor de toelichting.
  Saludos
  Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Judith en Wout24 juli 2012 om 10:09

  Hallo Aart, het is een intrigerende foto van jullie schitterende uitzicht achter en die foto nodigt uit tot goed kijken... er is iets vreemds mee maar wat het is kunnen we niet goed doorgronden. Is het een bijzondere lens of heb je iets gedaan met de instellingen, of is het gewoon wat het is...?
  Wat is het toch genieten als je zo woont en elke dag zo'n uitzicht hebt!
  Groetjes uit eindelijk zomers NL
  Judith en Wout

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ha, daar zijn onze Hollandse wolken gebleven: op vakantie in Spanje!
  Gisteren alleen een klein beetje hoge bewolking langs de horizon, maar verder een stralende dag met bijna 30 graden. Nog even genieten en vrijdag is het weer over na regen en onweer.
  Mooie foto en denk dat het is zoals het is. Een combinatie van wolken op verschillende hoogte en het licht.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen