Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zaterdag 21 juli 2012

Indonesisch

Weer een strakblauwe lucht en een max.temperatuur van 32,9 graden. Vanochtend was het nagenoeg windstil en in de loop van de middag vlaagde er af en toe een windje.

Math en Dina komen eten. Zullen we Hans en Nelly en hun gasten Piet en Jos ook uitnodigen, vroeg Fientje. Ik wil als basis Indonesisch koken ging zij verder. Nou gezellig, was mijn antwoord, alleen besef wel hoeveel werk je dan hebt. Maar dat was geen bezwaar voor Fien, want koken is een hobby van haar. En zo gebeurde het dat we vanmiddag met ons achten uitgebried genoten hebben van het resultaat van uren en uren in de keuken doorbrengen door Fien. Maar het was het waard. Diverse vlees, vis en kipgerechten volgden na een heerlijke soep. Alles omzoomd met kroepoekjes en salades. Tot slot nog een nagerecht en koffie met een likeurtje. Terwijl wij nu uitbuiken is Achie, onze vaatwasmachine, al met zijn 2e wasbeurt bezig. Hierna nog eentje en dan heeft ook Achie rust.3 opmerkingen:

 1. En het eten was toch super lekker kei bedankt voor het heerlijke eten tot snel kus MADIBO

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Is het nu Indisch of Indonesisch? Daar zit toch wel verschil in.
  Groeten van Indo rocker Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoe mooi die berg op de achtergrond, het lijkt alsof hij ook aan't uitbuiken is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen