Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 15 juli 2012

Net niet

De dag begon zwaar bewolkt en het voelde frisjes aan vergeleken met de afgelopen dagen. Toch stond de thermometer vanochtend om 7 uur op 22,5 graden. Er was regen voorspeld en wij waren vol verwachting. Maar helaas, het bleef droog en in de loop van de dag kreeg de zon weer de overhand en werd het nog 30,2 graden. Nu is het weer afwachten op een volgende gelegenheid.


3 opmerkingen:

 1. Het kan drukkend warm zijn onder zo'n wolkendek.
  @: Over een blauwtje oplopen gesproken. Je bent een begaafd spotter Aart ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wij zitten te wachten op zonnige dagen en jullie op regen!
  Konden we maar een paar dagen ruilen, want hier hebben we inmiddels water genoeg en regent het alweer aan het begin van de maandagmiddag.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ja Aart jij zit met smart te wachten op wat regen en wij hier aan het Veluwemeer zouden graag willen dat het ophoudt met regenen. Sinds vanmiddag 13.00 uur regent het gestaag en dan weet jij uit ervaring dat je dan kletsnat wordt als je naar buiten moet. Vanmiddag een nieuwe accu kopen voor mijn MGF. Die staat nog steeds in onze eigen winterstalling. Dat zegt toch wat over het weer hier!
  Groetjes
  Albert

  BeantwoordenVerwijderen