Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 22 juli 2012

Koningspage

Een merendeels bewolkte dag werd het. Af en toe brak de zon er wel door, maar de wolken overheersten. Er stond niet veel wind en de temperatuur piekte net na 2 uur even naar de 30,3 graden.
Ik blijf het lastig vinden om ze uit elkaar te houden. De koninginnenpage en de koningspage. Maar deze keer weet ik het zeker. Dit is de koningspage die gisteren een bezoekje bracht aan de nog weinig bloeiende bloemen bij ons in de tuin. En hij vond toch nog wel wat nectar.


5 opmerkingen:

 1. En wat istie mooi hé! wow ...de lantana en Plummbago bloeien dus ook bij jullie, ik vind heteen mooie kleur blauw en in het nederlands heet ie "mannentrouw" Fien! groetjes, Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Mooie foto's. Maar weet je het echt zeker Aart ?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik heb ze geen van beiden ooit gezien. Niet zoveel vlinders de laatste jaren. Wel libellen. Nog geen regen bij jullie, maar hier moet het eindelijk een paar dagen warm worden. Vandaag nog frisjes met amper 20 graden na op sommige plekjes zelfs vorst in de nanacht op platte daken!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wow! Knap gevangen deze mooi vlinder.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Deze keer heb je het helemaal goed Aart. Een 10!

  BeantwoordenVerwijderen