Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 31 juli 2012

Vakantie(gevoel)

Een warme zonnige dag werd het ook vandaag weer. Er stond een lichte bries en het werd 34,1 graden.

Normaal hebben we het gewone woongevoel. Maar nu we een paar dagen onze visite over de vloer hebben met daarbij 2 speelse jonge meiden, lijkt het net of wij ook vakantie hebben.
Henk wilde ook wel eens een stukje wildernis in ons achterland zien. Ik ben altijd in voor een lekkere wandeling, alleen in deze hitte moet je dat niet halverwege de dag doen. Daarom stonden wij om 7 uur naast ons bed om na een kop koffie en een broodje te vertrekken. De temperatuur was nog lekker en in het ochtendlicht hebben we een paar uur lekker in het achterland gestruind. 2 van de 4 dames staken bij onze thuiskomst net hun slaperige kopjes om de deur. Heerlijk hoor, leuke visite voor een paar dagen om je heen.
 "Into the wild"


Nomi en Robin

2 opmerkingen:

  1. Dat moet een heerlijke wandeling zijn geweest tussen de bamboe door!! groetjes.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Zoals jouw gasten bij jou genieten van de omgeving en de beide meisjes in het zwembad, zo genoot onze kleinzoon afgelopen zaterdag bij ons voor aan de waterlijn van het Veluwemeer. Een voetbalveld en strandje voor de deur, wat wil een kleinzoon nog meer. Zie laatste log.
    Groetjes Albert

    BeantwoordenVerwijderen