Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

woensdag 4 juli 2012

Ieder avond anders

De zomer zit vast in het zadel. Vandaag ook weer alleen maar zon, een windje en 32,3 graden.

Toen wij nog in Nederland woonden viel het mij nooit zo op. Dat kwam voornamelijk door de bebouwing. Als je naar buiten liep of keek, dan zag je steen van de huizen in de buurt. Nu hier op de campo kijk je tientallen kilometers ver weg en dan kom je er niet omheen om te zien hoe de zonsondergang bijna iedere avond weer anders is. Deze zonsondergang is van 1 juli, net even na achten.

6 opmerkingen:

 1. Onze alledaagse energie (elektriciteit) was even weg hebben jullie dat ook op de campo?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De laatste jaren zeer zelden en dan nog maar heel kort. 4 jaar geleden hebben we na een storm een keer 25 uur zonder netspanning gezeten. Gelukkig hebben we een generator als backup.

   Verwijderen
 2. Een schitterende zonsondergang Aart. Dit is echt genieten. Hier in Los Boliches genieten we meer van de zonsopgang als we vanuit ons appartement op de Middellandse Zee kijken. De zonsondergang vindt bij ons achter plaats in de bergen.
  In onze 'dolfijne' stad is het net andersom. Daar zien we vanuit de woonkamer dagelijks de zon ondergaan en ook op onze blog hebben we wel eens gloeiende foto's geplaatst. Tot blogs. Saludos Albert

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kijk, dat is dubbel genieten Albert. Hier de zonsopkomst en in Harderwijk de zonsondergang. Wat wil een mens nog meer...
   Saludos

   Verwijderen
 3. Fijn dat jullie daar zo van genieten want de foto's zijn prachtig! groetjes, Diny

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Me alegra que lo vieses,bueno es triste su origen.
  Un fenómeno de difracción extrema.
  Lo que más me impresionó era el color de las cosas con esa extraña luz anaranjada...
  Besicos...sigue en pié lo del café :)

  BeantwoordenVerwijderen