Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 1 juli 2012

Ritje rambla

Vandaag zijn de temperaturen weer een beetje terug bij normaal voor de tijd van het jaar. Bij veel zon en een beetje wind werd het 32,0 graden. En dat is ook zo´n beetje de verwachting voor de komende periode.

Zo´n kilometer achter ons huis vandaan loopt een rambla. Deze loopt onder de doorgaande weg door. Fien had die doorgang nog nooit gezien. Daarom zijn we vanochtend een tochtje door de rambla gaan maken met de kleine 4x4 van Fien, waar ze behoorlijk zuinig op is. Ik heb er dan ook speciaal op gelet dat die kleine niet teveel op zijn donder kreeg, anders moet ik een oude Jeep kopen voor ritjes in de bergen en door rambla´s. En 2 auto´s vind ik wel genoeg.
Geen opmerkingen:

Een reactie posten