Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

maandag 2 juli 2012

4-0

Vandaag werd ons een prachtige dag geschonken. Een temperatuurtje van 29,9 graden bij een licht windje en volop zon was een verademing na een periode waarbij soms de temperatuur opliep tot 41 graden.

Het zal slechts weinigen ontgaan zijn, maar ik waag toch maar een klein logje aan de klinkende overwinning van het Spaanse voetbalelftal op dat van de Italianen bij de finale van het Europees kampioenschap voetbal 2012.
Onder het genot van tapas en drankjes hebben we op het dorpspleintje met elkaar genoten van de 4-0 verdiende zege. Over 2 jaar hopen we weer zo´n voetbalfeestje mee te maken.


5 opmerkingen:

 1. Marco ten Hoeve2 juli 2012 om 21:00

  wereldkampioenschap..........europees toch ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oef, foutje van mij natuurlijk. Dankje Marco

   Verwijderen
 2. Ook jouw foto's tonen enthousiaste Spanjaarden die het uitschreeuwen van geluk dat hun land EK kampioen 2012 is geworden. Heerlijk dat te zien! Op onze blog een hele fotoreportage. We zijn blij dit in Andalucia meegemaakt te mogen hebben.
  Over twee jaar zorgen we gewoon dat we weer aan de Costa del Sol zijn.
  Saludos
  Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk toch om dat mee te maken. En wij hebben het al meteen verprutst, dus moeten we niet zeuren denk ik.
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Het lijken wel Indianen die een vreugdedans uitvoeren en het is hun dan ook gegund want ze zullen alle fetish-objecten, talismannen en geneeskrachtige bundels nodig hebben om de komende twee jaar door te komen. Kwade tongen beweren dat de Spaanse topvoetballers die vergoed worden door een lening bij Bankia á 1,5 %, uiteindelijk betaald worden door de Nederlandse belastingbetaler ;-)

  BeantwoordenVerwijderen