Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 3 juli 2012

Beetje snoeien

Weer een prachtige zomerdag vandaag. Veel zon, weinig wind en 30,9 graden.

Als ik ga snoeien in de tuin, dan bewaar ik het snoeiafval op een vaste hoek in de tuin. En als het verbranden daarvan weer mag en er ligt genoeg, dan maken we weer een fikkie. In de zomerperiode is het echter verboden te branden, maar sommige planten moeten toch echt gesnoeid worden.
Nu wil het geval dat in de zomerperiode de gemeentelijke huisvuil ophaaldienst 2 x in de week de vuilcontainers komt legen in plaats van 1 x per week in de winter. En vanavond komen ze weer. Bij het wegbrengen van een zakje afval zag ik vanmiddag dat beide containers nog maar voor de helft gevuld waren. Dus niet gedraald, een stel lege tuinaardezakken gepakt en de sporenplanten tot op het maaiveld gesnoeid onder toeziend oog van hond Rakker. De vuilophaal mannen komen vanavond tenminste niet voor een paar half gevulde containers....

1 opmerking:

  1. Leuke foto met Rakker. Ja, de dieren zijn toch nieuwsgierig, maar wij ook! Wel warm bij jullie, maar hier ook best beetje benauwd met 26 graden.
    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen