Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

donderdag 12 juli 2012

Kropje sla

De zoveelste zomerdag werd het vandaag. Volop zon met hier en daar een verdwaald wolkje dat zich zo snel mogelijk weer uit de voeten maakte. Er stond een zwak windje en het werd 32,9 graden.

De vogels in onze volière zijn bofkonten al zeg ik het zelf. Iedere dag wordt hun eten aangevuld, krijgen ze vers water en schone badjes. De ene dag krijgen ze trosgierst en dan weer eivoer, een had gekookt ei, een vers appeltje of een kropje sla. Elke dag krijgen ze wel iets extra's buiten het normale voer. Vandaag heb ik weer een paar kropjes sla opgehangen, waaraan de dames en heren zich vastklampen en van een vers blaadje snoepen. Als ik kanarie of een andere volièrevogel was, zou ik best in onze volière willen wonen.

1 opmerking: