Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

dinsdag 10 juli 2012

Inwijding

Een warme dag is het vandaag geworden. Volop zon, weinig wind en 35,9 graden.

Vrienden van ons, Piet en Marietje van Casa Pedromar (klik op de link), hielden vandaag een inwijdingsfeestje. Piet heeft in de afgelopen tijd geheel zelf een prachtige loungeruimte annex buitenkeuken bij hun zwembad gebouwd. Vorige jaren stond er een partytent of grote parasol, maar elke keer sneuvelde zo´n ding door de felle zon en af en toe een flinke windstoot. Genoeg zei Piet, ik bouw iets van steen. Nu is het klaar en dus moest dat gevierd worden met een uitgebreid heerlijk diner. Van mij mogen ze ons vaker uitnodigen voor zo´n leuke middag.


 

1 opmerking:

  1. ziet er goed uit bij Piet en Marietje! op hun site zie ik dat het domingo-(zaterdag?) slechts 29 graden wordt!! oei, koud bij jullie, hahahaha

    BeantwoordenVerwijderen