Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje


Welkom op ons blog over onze dagelijkse beslommeringen in Spanje. Wij zijn Fien en Aart en wonen sinds 2007 met veel plezier op de campo in het zuiden van de Costa Blanca. Genietend van het klimaat, de ruimte, de rust, het levenstempo, onze hondjes en vogeltjes en van elkaar. Kijk gerust rond in deze blog en reacties zijn altijd welkom.

zondag 29 juli 2012

Visite

Een overwegend zonnige dag werd het. Een briesje en een temperatuur van 31,3 graden maakten er een heerlijke dag van.

Afgelopen week heeft het een keer een minuut geregend. De planten en bomen hadden er niets aan, omdat het zo weinig was. Wat echter wel gebeurde was dat er een flinke hoeveelheid Saharazand mee naar beneden kwam. De bodem van het zwembad en het terras waren bevuild met ragfijn geel stof.

Het komt mooi uit dat we visite krijgen zei Fien, dan hoeven we niet alleen het zwembad te stofzuigen, maar kunnen we meteen het terras wel even schoonspuiten. Vanochtend zijn er dan ook heel wat zweetdruppeltjes gevallen. Maar het resultaat mag er zijn. Henk, Jolanda, Nomi en Robin, de vriendin van Nomi konden meteen in een schoon zwembad springen en op een schoon terras gaan zonnen. Leuk, ze blijven een klein weekje en gezellig weer even reuring in en om huis.4 opmerkingen:

 1. Twee vliegen in één klap slaan noemen ze dit toch in puur Nederlands?
  Je kunt weer even op je lauweren rusten Aart. Mag wel met die hitte.
  Saludos de Albert

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Nice... Wij hebben Spaanse vrienden met een manegebak naast het huis. Als de wind verkeerd staat hebben ze weer een halve dag nodig voor het zwembad. Wat een gedoe maar ja... Wel een weelde. Een zwembad. Wie droomt er niet van?

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Elk nadeel heeft ook een voordeel.
  Nu lekker uitrusten en genieten met het bezoek.
  Veel plezier en groetjes.

  BeantwoordenVerwijderen